Breaking news: 2021 wordt jouw jaar!

Dit jaar gaat het event "Onderwijs" niet door. Maar we blijven niet stilstaan. We pakken het namelijk nog grootser en beter aan in het nieuwe jaar. Dus excellente vrouw in het onderwijs: noteer 'm alvast in je agenda - 23 november 2021 opent AFAS de deuren voor je. Houdt onze site en socials in de gaten voor meer informatie en natuurlijk de registratie. 

 

Wat was dat een heftige keuze, die wij in de eerste week van maart moesten maken. Ons hele Be Excellent event voor Onderwijs en Kids afblazen, verzetten... omdat er een onbekend nieuw virus de kop opstak.

Nu, weken later, zijn we ontzettend blij met die keuze. De wereld is veranderd; we leven in corona-tijden. En we wensen jullie allemaal vooral veel gezondheid en kracht toe, de komende tijd.

Spetterende dag

Onze sprekers voor het event stonden al helemaal klaar om een spetterende dag te verzorgen! Zij hebben allemaal - zonder uitzondering - achter ons gestaan toen we onze keuze maakten. 

Ze hebben ook allemaal de tijd en moeite genomen om iets bijzonders voor te bereiden voor onze gasten. Juist nu, nu kinderen thuis onderwijs krijgen, leerkrachten razendsnel schakelen om lesstof toch aan te bieden, ouders elke dag om de tafel zitten met hun kinderen... Juist nu kan iedereen een extraatje gebruiken. En dat extraatje vind je op deze pagina, speciaal voor jullie, speciaal voor onze gasten van het event!

Klaar voor een dosis inspiratie?

Hieronder vind je de inspiratie van de sprekers die je anders in real life had ontmoet tijdens het Be Excellent event. Klik op de namen om de desbetreffende content te zien!

Van de keynote speakers:

· Emin Kececi van Meesters met Dromen

· Gideon Beeftink van Moeiteloos Leren

· Inspiratiebureau Struijk & Kemper

· Vréneli Stadelmaier o.a. auteur van F*ck die Onzekerheid

Van de masterclass leiders:

· Monique Aalberts

· Michel Linthorst

© 2019 7Life