Onder het label “Be Excellent” vallen alle activiteiten van 7LIFE, die specifiek gericht zijn op het motiveren, ontwikkelen en inspireren van top vrouwen. Dat doen wij omdat wij staan voor:

✓ Delen maakt rijk
Wij van 7LIFE geloven in weggeven, in het geven van cadeaus die ertoe doen. Het BE event is dan ook een cadeau met een strik erom. Daarom is het Be Excellent event ook een gratis event, waarvoor we juist dié stap of tien extra doen. 

✓ Uitblinken mag
We geloven in de kwaliteit van de mensen binnen (en rondom!) ons netwerk. Uitblinken mag. We mogen elkaar bewonderen en genieten van die verschillende kwaliteiten …. Yes, please! Het hart hebben om elkaar aan te sporen, te versterken en de ruimte te geven.

✓ Jij bent een topper
Be Excellent is bewust voor vrouwen. Voor toppers van vrouwen, die wij al topvrouwen willen noemen. Gek genoeg worstelen veel vrouwen met die term, wat voor ons júist de reden is om jou als vrouw eens op de eerste plek te zetten.

  • 9 maart 2020 // be excellent event // onderwijs en kids

  • 27 mei 2020 // be excellent event // ondernemerschap

  • 29 september 2020 // be excellent event // young leadership

Corona virus

Je hebt het vast allemaal wel gehoord, het Corona virus spreidt zich steeds verder uit in de wereld. Inmiddels stijgen ook in Nederland het aantal besmettingen. Dit kan versterkt worden omdat de vakanties net achter ons liggen waarbij mensen in het buitenland zijn geweest, ook in de risicovolle gebieden. 

Dat vraagt om keuzes, juist om verdere besmetting te voorkomen. Hierbij kun je vanuit twee manieren maatregelen nemen, namelijk vanuit angst of wijsheid. 

Aangezien de kans dat jij, als onze deelnemer van het Be Excellent event Onderwijs en Kids, met kinderen werkt groot is, willen we een wijs besluit nemen ten opzichte van dit evenement. Het kan niet zo zijn dat door ons event jullie óf de kinderen op wat voor manier dan ook onnodig risico lopen. We hebben dus jammer genoeg besloten om het evenement te annuleren. 

Maar niet getreurd!

We keken er als team en alle sprekers ontzettend naar uit en willen jou natuurlijk inspireren met alle kennis en kunde die de keynote en masterclass sprekers in huis hebben. Daarom hebben we de sprekers gevraagd om hun inspiratie beschikbaar te stellen in een vorm die je vanuit huis mee kunt krijgen. Al onze sprekers willen hier graag aan meewerken! Eind maart krijg je een eigen inspiratiemail en kun je ons natuurlijk ook via InstagramLinkedIn en Facebook volgen. Via die kanalen blijven we inspireren!

Twee extra dagen

En... we organiseren vanuit Be Excellent bovendien twee extra dagen samen met AFAS, op 27 mei en op 29 september. Ben je een ondernemende vrouw of een jonge leider? Check dan het 27 mei - ondernemerschap of het 29 september - young leadershipWij zorgen dan voor een mooie verrassing, juist voor onze gasten van Kids&Onderwijs.

Baal je net zo erg als wij dat 9 maart niet doorgaat?! Wij gaan ons hard maken voor een nieuwe datum, uiteraard in overleg met AFAS. Dus houd onze site in de gaten en schuif een andere keer aan voor onze bijzondere Events, die wij heel graag als cadeau aan je aanbieden. Helemaal als we daarmee ook investeren in jou, één van de kanjers die zich inzetten voor kinderen en ontwikkeling. 

We hopen je snel te zien en danken je oprecht voor je interesse en betrokkenheid bij Be Excellent. Tot gauw!

 

Het programma

Benieuwd wat je kunt verwachten op 9 maart? We geven je alvast een preview!

Vanaf 09.00 uur staan we klaar om je te verwelkomen op de prachtige locatie van AFAS, in Leusden.

Om 9.30 uur trappen we officieel af in het theater van AFAS, waar je vanuit je eigen rode, pluche stoel luistert naar Herman Zondag: directeur Customer Experience bij AFAS Software. 

Gideon Beeftink, eigenaar van Moeiteloos Leren en trainer binnen het 7LIFE Netwerk, neemt je vervolgens mee in leerlingtypes en hoe je dit matcht met individueel excelleren. En je staat niet stil, want hierna volgt een interactieve sessie verzorgd door toppers van Struijk & Kemper.

Vanaf 11.45 uur kun je een eigen masterclass bezoeken, die je bij aanvang van het BE event hebt gekozen.

Rond een uur of 1 schuiven we aan voor een uitgebreide lunch, geheel verzorgd door AFAS. 

Over experts gesproken…. Vanaf 14.00 uur staat onze keynote speaker Emin Kececi klaar. Hij is onderdeel van Meesters met Dromen en is één van de drijvende krachten achter het Onderwijsmanifest.

Vanaf 15.00 uur bieden we nogmaals onze masterclasses aan, dus als je er graag nog eentje extra wilt volgen voor nog meer inspiratie… Dat kan! 

We sluiten het mainstage programma rond 16.00 uur af met niemand minder dan Vréneli Stadelmaier: loopbaancoach bij SheConsult. 

Tot slot staat er een uitgebreide borrel klaar voor al onze top vrouwen, waarbij wij natuurlijk nog een paar leuke verrassingen regelen voor jou.

Dit ligt voor jou klaar!

  • Een gratis 7LIFE light assessment;
  • Keynote speakers die experts zijn binnen het thema;
  • Masterclasses die je zelf mag kiezen;
  • VIP-coaching van de allerbeste inspirators in ons vakgebied;
  • De geweldige gastvrijheid van AFAS;
  • Een uitgebreide netwerkborrel.

En elk event heeft weer eigen extra cadeaus. Bijvoorbeeld een professionele fotograaf, die jou excellent op de plaat zet. Of een spontaan gesprek met een coach, die je verder helpt in jouw groei naar het beste.

Een BE event is eigenlijk de kans om een hele grote stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en dat gewoon in één dag.

be excellent academy

© 2019 7Life