Be Excellent

Be excellent

Yes! In samenwerking met AFAS Software in Leusden organiseert 7LIFE opnieuw een aantal inspirerende events voor toppers van vrouwen. Voor alle vrouwen die graag willen groeien, nieuwe inzichten opdoen en gave input krijgen... Wij heten je van harte welkom in Leusden en reserveren een pluche stoel in het unieke theater voor jou. Volgens het concept van "coaching-in-1-dag" krijg je de mogelijkheid om ons assessment te doorlopen, uitgedaagd te worden in workshops-op-maat, een coaching ter plekke te krijgen en inspiratie op te doen van onze key note speakers.

En wij hebben in 2020 een absolute primeur, want.... We verzorgen dan zelfs VIER verschillende events, elk rond een topic dat we samen met onze partners hebben ontwikkeld:

  • Benieuwd naar kids en communicatiekracht? Op 9 maart staat ons event helemaal in het teken van kinderen, communicatie en ontwikkeling.
  • Meer weten over onze Geldtypes? Wees er dan bij op 22 april of 27 mei, als we kijken naar geldkeuzes en geldstress of juist rijkdom en jouw "money mindset".
  • Groeien in leiderschap? 29 september gaan we aan de slag met vrouwen "in the lead", voor alle vrouwen met een flinke dosis ambitie.

En dat is nog niet alles! We zijn onwijs trots dat we op 20 april 2021 het allereerste, grote Be Excellent Event mogen geven in het gloednieuwe theater van AFAS, met wel 800 zitplaatsen. Dit theater wordt op 1 april 2021 (en nee, dat is geen geintje..!) geopend. Nog geen 3 weken later gooien wij de deuren wijd open voor ons hele netwerk, om samen met ons een Be Excellent feestje te vieren. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Meer weten over de Be Excellent Events en ons unieke concept "coaching-in-1-dag"? Neem vooral contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of geef je op!

© 2019 7Life