Wie zijn wij?

7life

7LIFE is als label opgericht door A MOTION COMPANY, een bedrijf van Maroesja van der Pols. Samen met een team van trainers en ontwikkelaars, wil zij communicatiekracht op de kaart zetten in Nederland.

Samen geloven wij in:

  • De kracht van communicatie - in contact maken met de ander, vanuit oprechte interesse en wederzijds respect;
  • Investeren in mensen die zichzelf willen ontdekken. Die vanuit eigen kleur en kracht willen groeien;
  • Het bouwen aan succesvolle relaties, stabiele teams, sterke organisaties, veelkleurige netwerken en diversiteit van mensen;
  • Het ontwikkelen van tools op maat, die de praktijk verrijken en versterken.

Met elkaar bieden wij:

Nieuwe inzichten, antwoorden die voor jou werken, mooie leermomenten, praktisch advies, samen werken aan nieuwe producten, oprechte aandacht en tools die je meteen kunt gebruiken in je eigen situatie.

Onder het label 7LIFE valt niet alleen een netwerk, maar ook een Toolkit waarin je de 7Life Scan kunt vinden. Deze Toolkit wordt continu aangevuld met producten die ontwikkeld worden in de praktijk, samen met onze klanten en trainers.

Om onze trainers, partners, klanten en betrokkenen mee te nemen in de ontwikkeling van 7LIFE, is een Academy opgericht. Vanuit de Academy worden trainingen verzorgd, workshops aangeboden of events georganiseerd. Ook onze online omgeving, met assessments en meer, valt onder de Academy.

Kortom: 7LIFE is een netwerk van mensen met een passie voor communicatie die werkt. Wij willen blijven groeien en ontwikkelen, als team en als onderneming. Wil je meer weten over ons, of wil je misschien samen met ons ontwikkelen en groeien? Wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

© 2019 7Life