Maroesja van der Pols

3046c14-12-1414223787
Oprichter en directeur 7Life Netwerk
Bedrijfsnaam
A Motion Company
Telefoon
0651124431
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Straat
Zeeweg 24
Postcode
3853 LM
Plaats
Ermelo
Als oprichter van het 7Life Netwerk ben ik ongelooflijk blij met de mooie ontwikkelingen ten aanzien van dienstverlening, samenwerking en toepassing. Sterke communicatie, op allerlei gebieden, heeft mijn hart en interesse. En dat blijft de kern van 7Life: wij bieden inzicht in communicatie en interactie. Hoe kijk je naar de wereld om je heen, hoe luister je naar anderen, hoe leer en motiveer jij. Hoe werk je samen, wanneer heb je een klik en wat gebeurt er als je niet gehoord, niet gewaardeerd wordt? Hele handige inzichten die je nodig hebt, op allerlei momenten en in heel veel situaties. En dat is ons "pakkie aan": communicatie die werkt, voor jou en met jou.

Daarbij kan ik mijn persoonlijke expertise op het gebied van (strategisch) HRM, duurzame talentontwikkeling en bedrijfskunde goed kwijt binnen het 7Life Model en ons netwerk. Juist voor deze expertise gebieden kunnen we mooie tools ontwikkelen en advies geven dat mensen zowel als organisaties verrijkt.

Als ondernemer ben ik bovendien een nieuw gebied in gestapt van schrijven, of dat nu boeken of tijdschriften en lesmaterialen zijn. Geweldig om opnieuw uitgedaagd te worden en verder te ontwikkelen.

En dat past dan weer prima bij 7Life: we blijven continu investeren in mooie ontwikkelingen, die bijdragen aan oplossingen die werken. Samen met mensen die iets te bieden hebben en ons - en hopelijk ook anderen - inspireren.

Kaart

© 2019 7Life