7Life expertises

7LIFE & Geld

Met de assessments van 7LIFE in handen kan je aan de slag in de praktijk. We geven je concreet inzicht in:

  • WAAROM - Maak jij de keuzes die jou maken?
  • HOE - Communiceer jij met anderen en anderen met jou?
  • WAT - Heb jij nodig om te kunnen groeien en ontwikkelen?

Hiermee kan je ook kijken naar je eigen Geldgedrag, of de geldkeuzes die jij èn anderen maken. Wij hebben hiervoor de Money Habits ontwikkeld, speciaal gericht op dat onderwerp GELD. Samen met partners uit de financiële wereld wordt de 7LIFE kennis gecombineerd met de nieuwste inzichten over geld en gedrag.

Hoe dat werkt voor jou of voor je bedrijf? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vertellen je graag meer!

7LIFE & persoonlijke ontwikkeling

Wist je dat persoonlijke ontwikkeling en groei juist te maken hebben met keuzes en communicatie? Hoe jij naar de wereld kijkt, welke mogelijkheden je denkt te hebben, welke opleiding of beroep bij je past, wat je wilt betekenen voor een ander en ook: hoe je daarin gemotiveerd wilt worden.

Allemaal onderwerpen die èèn op èèn te maken hebben met Talent Ontwikkeling.

Voor bedrijven en particulieren heeft 7LIFE daarom de TALENTSCAN ontwikkeld.

Een scan die niet alleen gericht is op wat je kwaliteiten zijn, maar vooral ook wat je nodig hebt om die kwaliteiten in te zetten. Handig voor jou, maar ook voor de organisatie waar je werkt.

Nieuwsgierig hoe je de TalentScan kan inzetten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vertellen je meer!

7LIFE & kids

7LIFE investeert in communicatiekracht voor kinderen en tieners. In samenwerking met onze partners en het 7LIFE netwerk is unieke dienstverlening ontwikkeld voor:

✓ Kinderen binnen het onderwijs. Of dit nu het basisonderwijs is, of het voortgezet onderwijs, wij bieden tools en materialen voor om communicatie op de kaart te zetten;

✓ Kids in ontwikkeling. Voor ouders, opvoeders, experts, kinderen zelf...

Ben je actief binnen het onderwijs, of ben je betrokken bij kinderen in ontwikkeling? Heb je interesse in communicatie en veranderkracht voor kinderen?

Wil je meer weten over de unieke stijlen van jouw kind? Neem dan vooral eens contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, om te zien waar wij je kunnen versterken!

© 2019 7Life