Oplossing

Samen

Positief

Verbinder

U bent ongelooflijk sterk in het origineel nadenken over oplossingen, als uw hart eenmaal geraakt is. Het lijkt wel alsof u tegelijkertijd voelt én denkt.

U bent een optimistisch mens, waarbij het glas altijd halfvol is. Niet dat u elke dag staat te dansen, maar u houdt ervan om vooruit te kijken. En niet te praten over problemen, maar vooral over oplossingen. U legt graag verbindingen tussen mensen, bouwt een netwerk om u heen. Van vrienden, buurtgenoten of zakelijke relaties. U zoekt ook die connectie als u iemand ontmoet. Kunnen we elkaar in de ogen kijken, snappen we elkaar? Daarbij doet u graag moeite om de onderlinge klik te vinden.

U kunt zich in allerlei groepen prettig voelen en bent geïnteresseerd in mensen en sociale relaties. U heeft vrienden uit alle lagen van de bevolking en kunt met iedereen praten. De meeste mensen voelen zich prettig bij u en zijn graag in uw gezelschap. Niet in de laatste plaats omdat u goed advies kunt geven en problemen kunt oplossen voor een ander. U bent daarin sterk in taal, weet uw emoties goed onder woorden te brengen. En een goed gesprek… daar kunt u echt van genieten!

© 2019 7Life