Ons nieuws

Opleiding tot 7Life trainer

februari 2020
Ons jaar start meteen goed met een nieuwe opleiding tot trainer binnen het 7LIFE netwerk!
 
Tijdens deze driedaagse opleiding leer je om met de 7LIFE scan aan de slag te gaan aan de hand van:
  • je eigen assessment;
  • heel veel praktijkvoorbeelden;
  • en natuurlijk onze volledige Toolkit!
De 3 opleidingsdagen staan gepland op: 20, 21 en 27 februari 2020. Kan je deze dagen niet, maar heb je wel interesse in onze opleiding? Geen probleem: wij gaan ook in mei en in september opleidingen verzorgen.
 
Heb je vragen over de opleiding, 7LIFE of ons netwerk? Aarzel niet en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij vertelt je graag meer.
 
Direct jezelf opgeven voor de opleiding in februari? Top! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geldtypes in het FD

How2Spendit

Ontzettend trots zijn wij, dat Joella Opraus van How2Spendit onze Geldtypes heeft meegenomen in haar interview voor het FD, het Financieel Dagblad.

Geldgedrag en jouw Geldkeuzes worden met de Geldtypes in kaart gebracht, een tool dat we samen met Joella hebben ontwikkeld.

Podcast "Divine Business"

Juni 2019

Maroesja is geïnterviewd door de dames van “Divine Business” over ondernemerschap, waarden en normen, christen-zijn als ondernemer en vooral ook: hoe werkt 7LIFE als business?

Een gaaf interview dat je hier kunt vinden.

7Life & Indentity Builders

Samenwerking

7LIFE heeft de ontwikkeling van kinderen als èèn van de belangrijkste speerpunten. Wij geloven in de communicatiekracht van kinderen en investeren graag in de veelkleurigheid en originaliteit van al die verschillende levens.

Dat doen we onder meer door te participeren in de Stichting Identity Builders. Een nieuwe stichting, die zich bezig houdt met kinderen en hun unieke verhaal. Nieuwsgierig? Leuk!

© 2019 7Life