IJverig

Praktisch

Kwaliteit

Doener

Een echte kwaliteit van de Doener is uw vastberadenheid als u iets wilt kunnen. U blijft oefenen tot u ergens goed in bent. En dan levert u ook werk en producten die we nodig hebben en ons leven verrijken.

U houdt van actie. Geen woorden maar daden. Er wordt al genoeg gepraat, er zijn al zoveel plannen… nu gaan we aan de slag. Ik doe mijn taak, jij doet de jouwe. En samen kunnen we dan een hoop werk verzetten. Als anderen rustig zitten te kletsen op een feestje of een meeting, bent u al bezig. Met opruimen, hapjes klaarzetten, alvast een bezem over de vloer. Opgeruimd staat netjes.

En dat bent u zelf ook; opgeruimd. U bent toegewijd als het over uw werkzaamheden gaat en staat zelf niet graag op de voorgrond. En u doet liever niet moeilijk, want u houdt van een goede, gezellige sfeer. Daarbij heeft u er geen moeite mee om de klussen op te pakken die er liggen. Ongemerkt verzet u een hoop werk.

U kunt perfectionistisch zijn, letten op details en de dingen „op uw eigen manier doen”. U levert nu eenmaal graag kwaliteit en kunt onrustig worden als er werk blijft liggen. Of als er fouten worden gemaakt.

© 2019 7Life