7LIFE TALENTSCAN

EEN EXPERTISE VAN 7LIFE 

Het is niet altijd eenvoudig om te ontdekken waar je unieke kracht ligt. Factoren zoals 'de juiste omgeving', '(organisatie)cultuur' en 'motivatie' zijn bijvoorbeeld essentieel om hierachter te komen. Met de 7Life Talentscan krijg je inzichtelijk waar jouw kwaliteiten liggen en hoe die het beste tot uiting komen! 

Met de Talentscan heb je een werkboek in handen. Je gaat concreet aan de slag met jouw 7Life-stijlen met betrekking tot jouw ontwikkeling. Je leert bijvoorbeeld meer over jouw kwaliteiten en aandachtspunten, maakt doelen en ontdekt wat sterke combinaties van jou zijn.

Wat betekent de scan voor mij?

De Talentscan is een verdieping op jouw 7Life-scan. Met de scan ga je met de opgedane zelfkennis jezelf verder ontwikkelen. Je leert wat nodig is voor persoonlijke groei en ontdekt bijvoorbeeld in welke culturen jij tot bloei komt. Concreet samengevat kom je écht in beweging: van 'bewust - onbekwaam' naar 'bewust - bekwaam'!

Ook als trainer is de scan een krachtige tool om een coachee verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Het is een werkboek waarbij de coachee concreet dingen gaat doen en doelen maakt om te groeien in en ontdekken van talent. Één van onze trainers Imke van Leger des Heils maakt al gebruik van de tool:

"De 7life Talentscan is een mooie aanvullende tool, waarmee je makkelijk verdieping aanbrengt in het gesprek. De scan geeft heel overzichtelijk weer wat de combinatie van stijlen betekent op het gebied van loopbaan, passie, talenten, leren en energiebalans. Het bevat praktische checklists waardoor het tevens een mooi naslagdocument is. Van klanten hoor ik veel terug: 'iedereen zou zo’n scan moeten doen!' Ik ben er als trainer erg enthousiast over en kan de scan zeker aanbevelen!"

Ben je benieuwd naar meer? Houd dan onze site en social media kanalen in de gaten en geef je op voor één van onze volgende accreditaties.

 

Ervaringen

  • Bertil

    "Als 7Life trainer/coach wil je niets liever dan dat mensen naar zichzelf (en elkaar) kunnen kijken en kwaliteiten en potentieel zien! Maar je wilt ook concreet aan de slag om deze eigenschappen te laten floreren. De 7Life Talentscan is een prachtig en flexibel middel waarmee waardevolle gesprekken worden gestart en begeleid. Het mooie is dat de Talentscan geen dominant aanwezig invulformulier is, maar wél concrete houvast geeft aan een persoonlijk gesprek. Kortom, iedere trainer/coach die écht aan de slag wil met talentontwikkeling zou er eens mee moeten werken."


Wil je liever even bellen of mailen over de Talentscan?

© 2019 7Life