7life money habits

EEN EXPERTISE VAN 7LIFE 

7LIFE gelooft in de kracht van communicatie en keuzes, dus ook omtrent geld. Want: in deze tijd is geld onherroepelijk verbonden aan onze levens. Geld is maar al te vaak een bron van kopzorgen, de oorzaak van ruzies of de beperkende factor in de keuzes die je wilt maken. Terwijl dat toch ook heel anders kan. Een gezonde relatie met geld is dus essentieel! 

Maar hoe maakt iemand keuzes omtrent geld? Wat betekent rijkdom voor jou, of voor je partner? Hoe kan ik iemand met geldzorgen in beweging krijgen naar gezond geldgedrag? Hoe kunnen we samen open praten over geld en geldkeuzes? Deze vragen en meer, kunnen beantwoord worden met de 7LIFE Geldtypes.

7 Geldtypes

Vanuit de zeven Geldtypes helpt 7LIFE om jouw (geld)communicatie nóg beter te maken. Jouw unieke Geldtype is te achterhalen met een laagdrempelige online vragenlijst van slechts zo’n 5 minuten. Na het invullen krijgt je als klant, of als adviseur, de uitslag die je ook nog eens meteen kan toepassen in je geldpraktijk.

Praktisch inzicht

Dit doen we door tips en informatie te geven, die de klant praktisch inzicht geeft in zijn/haar geldgedrag. Maar we kunnen ook de adviseur versterken door zijn/haar communicatiestijl aan te passen, zodat deze beter nog aansluit bij de klant. Dit leidt in de praktijk altijd tot een betere relatie, effectievere communicatie en snellere beslissingen.

Laagdrempelig

Met de Geldtypes aan de slag gaan is ontzettend laagdrempelig, want... De investering om met de Geldtypes te werken is klein. Met slechts twee dagdelen training kunnen adviseurs al zelf aan de slag met ons online systeem, waardoor het resultaat snel zichtbaar is. Ook is het mogelijk om de Geldtypes in uw huisstijl te leveren en/of te integreren met uw CRM. Een perfecte, praktische oplossing voor een sterke communicatie met uw klanten, op uw eigen manier.

Liever  bellen of mailen over de Geldtypes?

© 2019 7Life