In Business

Coaching

Onze trainers coachen op basis van de 7life scan. Onderwerpen voor coaching varieren van gezond geldgedrag tot effectieve feedback of loopbaan-keuzes.In 1op1 gesprekken of in een groep werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Consultancy & projectmanagement

Organisaties zijn in beweging, met en door mensen. Onze experts begeleiden deze organisaties - en de mensen daarbinnen - met de inzichten van 7life, in combinatie van een eigen expertise zoals: leiderschap, HRM of verandermanagement

R&D

7life is niet zomaar een assessment. Wij geloven in meten = weten, dus ook goed onderzoek. Onze tools worden ontwikkeld met experts uit het werkveld. Echte uitblinkers, die ons team versterken en aanvullen.

Trainersnetwerk

Onze trainers werken samen om 7LIFE op de kaart te zetten in Nederland. Altijd vanuit eigen expertise en kracht als consultant of coach, als trainer of als projectmanager, als expert of als ontwikkelaar. Onder leiding van directeur Bas groeit en ontwikkelt dit netwerk steeds verder.  Benieuwd? Neem vooral eens contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of maak kennis met onze trainers.

Klanten

LEGER DES HEILS

’S HEERENLOO

DANONE NEDERLAND

UWOON

DELTA LLOYD

HOTELSCHOOL THE HAGUE

GEMEENTE HOORN

DUNAVIE

THALES GROUP

CYBER & MASON

BELASTINGDIENST

ZORGGROEP NOORDERBORG

GEMEENTE DEN HAAG

ACHMEA

AVIKO

PROVINCIE NOORD-BRABANT

SINT ANNA ZIEKENHUIS

STICHTING ZOA

ZILVEREN KRUIS INNOVATIE

IKNL

HAMI DRUKKERS

TU DELFT

KTBA PEOPLE IN FOOD

CHRISTELIJKE HOGESCHOOL EDE

LUZAC

SENSUS

OBS DE TOEKOMST - AMSTERDAM

RABOBANK NEDERLAND

RENAULT NISSAN

STICHTING SPRANK

STWT SCHOLENKOEPEL AMSTERDAM

TEMPO TEAM

ZEEUWS MARITIEM MUSEUM

PON CATERPILLAR

UITGEVERIJ ROYAL JONGBLOED

UNIVERSITEIT MAASTRICHT

© 2019 7Life